Не просто свиня: Бійці 54-ї бригади похвалились бойовим кабанчиком Захаром (фото)

Навесні Захар потрапив до військових ще зовсім малим поросям.

Бойовий кабанчик Захар. Фото: "Фейсбук".

Волонтер проекту "Повернись живим" Дар'я Бура розповіла у "Фейсбуці" про незвичайний талісман 54 бригади, що воює на Донбасі. Новину передають Патріоти України.

Ось, що пише Дар'я: "Захар - бойова свиня 1 батальйону 54 бригади. І не смішно. Справді, його називають талісманом батальйону. Не знаю, чим Захар це заслужив, але таке почесне звання просто так не дають.
Його весною привезли маленьким кабанчиком. І от виріс. Щоб влаштувати йому фотосесію, потрібно чекати, щоб він був у настрої. З першого разу нам це не вдалося. Захар ховався у тіні від спеки і лише рохкотів невдоволено.

А коли нам був час їхати, вирішили не надто його вмовляти. Захар дрімав, але не був проти кількох фотографій. А хлопці з гордістю заявляють: "Так, наш талісман такий гоноровий. Але це ж не просто свиня".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...