"Не виноватый я!": Янукович дав свої пояснення злочинам проти Майдану (відео)

Янукович досі намагається переконати, що бійці Внутрішніх військ і спецпідрозділу "Беркут" не вбивали протестувальників, а нібито виконували свій борг і показали вірність Україні.

Віктор Янукович. Фото: 112.ua.

Президент-втікач наполягає на своєму - наказів про вбивства не давав. Позбавлений статусу президента України Віктор Янукович, в якого на рахунках Ощадного банку України заблокували 28 млн грн, 11 квітня зустрівся у Москві зі своїми захисниками. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Він дав письмові пояснення щодо розстрілів у центрі Києва на Майдані Незалежності. Янукович досі намагається переконати, що бійці Внутрішніх військ і спецпідрозділу "Беркут" не вбивали протестувальників, а нібито виконували свій борг і показали вірність Україні. Екс-президент також вважає, що постраждалими під час Революції Гідності були працівники МВС, але аж ніяк не понад сто загиблих євромайданівців.

Спецпризначенці, за словами Віктора Януковича, страждали від побоїв, запалювальних сумішей. Наразі ж, як розповів своїм адвокатам Янукович, суспільству нав'язують думку про те, що розстріли на Євромайдані були за вказівкою тодішнього керівництва держави. "Не можна перетворювати трагедію на фарс. На Майдані сталося те, що ніколи не забуде український народ. Але постраждали люди як з одного боку, так і працівники правоохоронних органів", - заявив він.

Свою зустріч із адвокатами втікач пояснив бажанням співпрацювати зі слідством. Він готовий зв'язатись із українським судом скайпом, але приїжджати на Батьківщину відмовився, бо вважає це небезпечним.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...