"Неправильным курсом идете, товарищи!": Захарченко доручив перевірити комуністів "ДНР"

Результатом проведеної роботи стало те, що ватажкам компартії запропонували внести 300 змін в усі установчі документи організації.

Олександр Захарченко. Фото: politrada.com.

Ватажок бойовиків псевдодержави "ДНР" Олександр Захарченко дав доручення з особливою пристрастю перевірити діяльність місцевої Комуністичної партії. Про це повідомляють у групі "Інформаційний спротив", передають Патріоти України.

За наданими даними, керівник і сподвижник донецьких терористів підписав указ, яким зобов'язав так зване "міністерство юстиції ДНР" провести перевірку всієї установчої бази "комуністичної партії", перереєструвати на окупованій території Донецької народної республіки. Результатом проведеної роботи стало те, що ватажкам компартії висунули ряд умов. Одна з них - внесення 300 змін в усі установчі документи організації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...