Нещастя на Луганщині: на фугасі підірвався "Урал" з бійцями ЗСУ

Постраждалі розповіли, що їздили за дровами.

"Урал". Фото: http://korupciya.com.

У Станиці Луганській на фугасі підірвався «Урал», у якому знаходилися бійці 53-ї бригади Збройних сил України. Про це написав журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

«Сумна звістка зі Станиці Луганської. Підірвався УРАЛ з бійцями 53 бригади ЗСУ. На щастя, всі живі. Хлопці їздили за дровами. Як кажуть, ніщо не віщувало...», - повідомив журналіст.

Постраждалі вважають, що вибух не був керованим. Судячи з усього, фугас був закладений в цілях забезпечення відходу ДРГ сепаратистів. Адже раніше в цьому районі були помічені ворожі диверсанти. За словами військових, подібні вибухи відбуваються в Станично-Луганському районі досить часто.

«Дуже хочеться вірити, що наші сапери регулярно та належним чином обстежують шляхи проходження військ. Згадую, як в Афгані було - поки не пройдуть сапери, ніхто нікуди не їде. Теж саме в момент зупинки транспорту - проводилася перевірка місцевості "5 25". Може це і занадто в наших умовах, але заходи безпеки ніхто не скасовував. Ворог не дрімає...», - додав Бочкала.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...