Несподівано: Facebook зізнався в скануванні особистих повідомлень користувачів

У компанії запевняють, що не використовують інформацію з листувань для реклами.

Ілюстрація: unian.net

Facebook сканує приватні повідомлення користувачів Messenger, а також зображення та посилання, які вони пересилають один одному для того, щоб упевнитися в тому, що вони відповідають правилам соцмережі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами представника компанії, Facebоok застосовує до особистих повідомленнями ті ж інструменти, що і до публічних постів.

"Наприклад, в месенджері, коли ви відправляєте фотографію, наші автоматичні системи сканують її, використовуючи систему порівняння фотографій, щоб визначити, чи присутні там зображення експлуатації дітей", - заявила представник Facebook Messenger.
За її словами, Facebook розробив ці автоматизовані інструменти для того, щоб швидко зупиняти образливу поведінку в соцмережі. Відзначається, що Facebook також сканує тексти повідомлень.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...