Несподівано: Медики розповіли, чим може бути небезпечне молоко

Даний продукт може бути як корисним, так і шкідливим.

Ілюстрація: landlord.ua

Західні дослідники з'ясували, що систематичне споживання молока може викликати розвиток хвороб суглобів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Раніше вважалося, що періодичне вживання молока тільки виключно позитивно впливає на організм людей. При цьому даний продукт може бути як корисним, так і шкідливим, особливо для тих людей, які страждають ревматоїдним артритом.

У молоці присутні мікроби, які сприяють розвитку агонізуючого стану у людей, схильних до захворювань суглобів. Аналогічні бактерії вчені знайшли в яловичині, тому експерти радять особам, які скаржилися на хвороби суглобів, не зловживати такими продуктами.

Вчені провели експеримент, запросивши сотні респондентів. Колись вважалося, що молоко корисне для кісток, але це не так, якщо йдеться про людей, що мають схильність до ревматоїдного артриту.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...