Несподівано: Мер Дніпра Філатов госпіталізований в міську лікарню (фото)

Вражений побаченим у лікарні, на наступній сесії Філатов пообіцяв прийняти муніципальну програму охорони лікувальних установ.

Борис Філатов у лікарні. Фото: соцмережі.

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що потрапив в "Швидку допомогу". Про це він написав на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, він був госпіталізований з алергічним нападом в звичайну міську лікарню. "В приймальному покої сплять бомжі, яких привозить сюди поліція. У медсестри розбита рука. Уламком швабри. Алкаш напав. Поліція, навпаки, не приїхала. Ну і вхідні двері. Намагався стільцем виламати буйнопомішаний", - написав Філатов про побачене в медичному закладі.

Мер Дніпра проілюстрував свої слова фотографіями. На наступній сесії Філатов пообіцяв прийняти муніципальну програму охорони лікувальних установ. Мер запевнив, що небезпеки для його здоров'я вже немає. "Не треба дзвонити-стукати в лічку-хвилюватися". Звичайний алергічний напад. Мені завтра в 6 ранку на роботу вставати", - написав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...