"Неудачная выдумка сказочников "ДНР": Тимчук прокоментував затримання підлітків-"диверсантів" у Донецьку

Військовий експерт порекомендував «казкарям з «ДНР» попросити у Захарченка кілька тисяч доларів, щоб виписати з Москви «професійних брехунів».

Насправді дітей залучають до диверсій самі бойовики. Фото: qha.com.ua.

Військовий експерт і керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук відреагував на заяву «держбезпеки ЛДНР» про затримання групи «диверсантів-підлітків, завербованих спецслужбами України» на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

За його словами, терористи, не маючи реальних фактів проти України, відверто займаються плагіатом, але при цьому на оперативний плагіат інтелекту у них не вистачає. «…Заявит Киев о вывозе оборудования с предприятий в «ЛДНР» на металлолом – жди, что через пару-тройку дней о том же будет лепетать грустный тормоз Басурин, только применительно к украинским военным на контролируемой Украиной территории. Или зафиксировал штаб АТО применение боевиками артиллерии – и через несколько дней Захарченко с Плотницким чудятся на фронте украинские «Пионы» и американские САУ, от души лупящие по «домам мирных жителей». С детишками боевики и вовсе впали в ступор», - пише Тимчук, зазначаючи що, українські спецслужби неодноразово повідомляли про те, що підлітків в окупованих районах відправляють в «військово-патріотичні табори» для проходження «початкового курсу» диверсійної підготовки.

І ось, відзначає експерт, «МДБ ДНР» представило «гідну відповідь» - «українську диверсійну групу» з «завербованих» підлітків. «Интересно, что всю свою шизофазическую ахинею в «ЛДНР» официально оформляют и отсылают в СММ ОБСЕ. Надеемся, что европейские представители в этой миссии тоже получают заряд бодрости, веселясь над этими цидулками…», - пише Тимчук.

Військовий експерт також порекомендував «казкарям з «ДНР» попросити у Захарченка кілька тисяч доларів, щоб виписати з Москви «професійних брехунів» та «пакетик нової міцної трави». «К слову, следующую «укропскую ДРГ» рекомендуем «военной разведке ДНР» формировать из животных – боевых хомячков или сусликов из Сил спецопераций ВСУ, прошедших курс подготовки инструкторами НАТО. Глядишь, и «Гринпис» удастся на свою сторону переманить», - пожартував Тимчук.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...