Невдахи всього світу - об'єдуйтесь: ще один американець, котрий попросив громадянство у Путіна, з тріском програв під прапором РФ (відео)

Йому не допомогла футболка з Путіним - Джефф Монсон відправився у нокаут на самому початку першого бою за Росію
Джефф Монсон

Американський боєць змішаних єдиноборств (MMA) 44-річний Джефф Монсон на прізвисько «Сніговик» програв нокаутом Дональду Нжатаху з Камеруну, зазначають Патріоти України.

Поєдинок проходив у підмосковних Хімках. Вже на першій хвилині Нжатах завдав потужного удару через руку справа, після якого Монсон звалився обличчям вниз. Рефері зупинив поєдинок і після короткої наради з секундантами зафіксував поразку «Сніговика» нокаутом.

Зазначимо, що це був перший поєдинок для Джеффа Монсона, який він проводив під прапором Росії. На арену новий росіянин вийшов у червоній футболці із зображенням Володимира Путіна. Причому в таку ж екіпіровку була одягнена вся команда Монсона. Раніше американський боєць заявив про бажання отримати російське громадянство. Він навіть зробив собі татуювання із зображенням скульптури «Батьківщина-мати кличе!».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...