Ніч на 15 травня несе потрясіння: Астролог озвучив важке попередження для Росії та світу

15 травня планета Уран увійде в сузір'я Тільця і буде знаходитися в ньому найближчі 7 років. Астрологи вважають цю подію унікальною і дуже важливою для світу і України. Зокрема, очікуються великі зміни, не завжди позитивні, але обов'язково еволюційні.

Ілюстрація: ЗМІ

Уран входить в знак Тільця, і він приносить певні тенденції. Не можна говорити, що вони будуть стосуватися тільки України або будь-якої іншої країни. Ця планета впливає на весь світ, заявив керівник Київської школи астрології Віктор Базилей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Є три дальніх планети, які використовуються в нинішній астрології - Уран, Нептун і Плутон, - цикли яких перевищують тривалість людського життя. Ці планети вважаються male-факторами - факторами зла.

Уран - це руйнівник. Це фактор нестабільності, фактор раптовості, фактор непередбачуваності. Він доводить ситуацію до межі, що може привести до розриву.

Може йтися про розрив у стосунках, наприклад, коли люди розбігаються. Причому, зовні це може виглядати як щось раптове: щойно у подружжя все було нормально, і раптом - розлучення. Але насправді це напруга могла накопичуватися роками.

Що стосується Тільця, то це земний знак, який відповідає за все земне і стабільне. Це якісь стабільні структури, якісь стабільні утворення. І Уран, входячи в цей знак, буде всі ці утворення трясти.

Вплив Урана відчують на собі, перш за все, інертні, стабільні, нерухомі, застиглі структури, що втратили здатність до трансформації під впливом нових реалій світу.

Люди, які категорично не хочуть змінюватися, також відчують на собі негативний аспект Урана. Уран вносить новизну, і якщо ви готові до новизни, він допоможе вам змінитися. Можливо, це не зовсім коректне порівняння, але енергія Урана подібна до енергії знака Водолій.

Минулого разу Уран перебував у Тільці з 1935 по 1942 роки. Тоді на світовій сцені з'явилися Франко, Гітлер, почалася Друга світова війна, і світ став нестабільний. Звичний світ зруйнувався.

Це не означає, що протягом найближчих 7 років розпочнеться війна. Зрештою, війни зараз йдуть постійно - і гібридні, і локальні. У безлічі проявів. Але нестабільність неминуча.

Стабільність найбільших світових держав може похитнутися - просто тому, що так не може бути вічно. Я не думаю, що США відкотяться на друге місце в світі, але їх вплив ослабне.

Якщо в державі немає ніякого розвитку, якщо вона зайнята тільки експансією, в тому числі військовою, зміни неминучі.

Те ж частково стосується і Росії. Це теж одна з імперій, якій вже час померти. У тому вигляді, в якому вона існує зараз, це просто абсурд. Ми можемо побачити нестабільність світових валют, в тому числі євро та долара.

Тепер про Україну. Те, що Україна знаходиться під знаком Тільця, а Росія - під знаком Водолія - це вигадка Павла Глоби і величезна нісенітниця. Можна говорити лише про те, що під знаком Тільця знаходиться етнос України. Але від цього етносу у нас залишилося дуже мало.

Проте, нашу країну також можуть торкнутися зміни. Щось буде відбуватися. 7 років - це великий термін. Будуть і президентські, і парламентські вибори, відбудуться якісь зміни. Але вони будуть на благо.

Пам'ятайте відоме китайське прислів'я? "Не дай вам боже жити в епоху змін". Цей період буде дуже болючим, тому що багато людей постраждають. Але, на жаль, це реальність. Еволюційні зміни завжди здійснюються тільки так".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...