"Ніхто не чув пострілів": Сусіди журналіста Щетиніна розповіли про день його смерті

Квартиру, в якій трагічно пішов з життя Олександр Щетинін, він використовував у якості офіса.

Олександр Щетинін. Фото: 112.ua.

Квартира, у якій знайшли тіло Олександра Щетиніна, опечатана, сусіди говорять, що не чули пострілу та не бачили, щоб туди хтось заходив. Тим часом місцеві жителі стверджують, що приміщення використовувалося, як офіс, передають Патріоти України з посиланням на "112 Україна".

"Квартира Олександра Щетиніна розташована на четвертому поверсі, про це нам розповіли сусіди, проте жоден з них не сказав, що чув якийсь постріл або бачив, щоб хтось заходив до помешкання Олександра Щетиніна. Наразі квартира ця опечатана", - сказав кореспондент.

Він також додав, що, поспілкувавшись з людьми на вулиці, вдалося з’ясувати, що дану квартиру Олександр Щетинін використовував, як офісне приміщення, адже люди бачили, як приблизно місяць тому звідти вивозили стільці, столи та оргтехніку. "Також дуже часто біля під’їзду надворі вивантажували з автівки різноманітну пресу", - зазначив кореспондент.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...