"Номер закріплений за ФСБ": У Москві невідомий насмерть збив поліцейського (відео 16+)

Відразу після аварії водій зняв номерні знаки з машини.
На місці ДТП у Москві. Фото: соцмережі.

У Мережі опублікований відеозапис з камери спостереження, на якій видно момент, коли «Мерседес» з урядовими номерами насмерть збиває поліцейського на Новому Арбаті в Москві. Новину передають Патріоти України.

Згідно із записом, ДТП сталася близько 22:08 увечері 25 вересня. Автомобіль рухався по розділовій смузі з увімкненим проблисковим маячком зі швидкістю близько 120 км / год і зачепив співробітника ДІБДР, який знаходився на ній.

На машині були номери урядової серії А896МР97. Відразу після аварії водій зняв номерні знаки з машини. За даними з відкритих джерел, номер закріплений за ФСБ Росії, проте хто саме ним користується, невідомо.

Варто зазначити, що російські чиновники і силовики вже багато років не мають права купувати автомобілі Mercedes. Вони не виробляються в Росії і, відповідно до закону, не можуть бути предметом держзакупівель. Незважаючи на це, номера серії «АМР» можна зустріти на багатьох Mercedes останніх моделей.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...