Нова "Новоросія": Степова зробила прогноз щодо можливих планів росіян на Донбасі

Миколі Азарову пророкують місце так званого "прем'єр-міністра" терористичної організації.

Олег Царьов. Фото: Антикор.

На даний момент існує можливість повернення Олега Царьова в Донецьк, де він може стати "головою "Новоросії". Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповіла блогер з Луганської області Олена Степова, передають Патріоти України.

При цьому Миколі Азарову пророкують місце так званого "прем'єр-міністра" терористичної організації. "Це переважній більшості людей байдуже, але знайшлися і ті, хто каже: "При ньому (Азарові – ред.) долар був по вісім і не стріляли", - зазначила Степова.

За її словами, частина суспільства на окупованій території навіть не бентежить інформація про обстріл Луганська терористичним формуванням "Зоря", яким командував колишній ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький, провокуючи ненависть до України.

"Тобто ми бачимо, що певне формування суспільства там вже сталося. І частина цього нового суспільства буде підтримувати Росію, підтримувати будь-яке "керівництво" "ЛНР/ДНР", як би воно не приходило до влади – лише б всупереч Україні. Мені часом здається, що вони б і Кадирову в якості "президента" зраділи, лише б не ненависна їм Україна. Є така частина людей", - резюмувала блогер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...