"Нового Іловайська на День Незалежності не буде", - волонтер

За словами Віталія Дейнеги, активізація бойовиків напередодні загальнодержавного свята є звичним явищем.

Віталій Дейнега. Фото: obozrevatel.com.

Загострення ситуації в зоні АТО на День Незалежності, ймовірно, буде, однак не критичне, вважає волонтер і засновник благодійного фонду "Повернися живим" Віталій Дейнега. Про це він сказав в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

За його словами, активізація бойовиків напередодні загальнодержавного свята є звичним явищем. "У нас до будь-якого нашого свята, особливо в День Незалежності, вони будуть активізуватися, і це нормально. Нового Іловайська у нас на День Незалежності не буде, тому що для того, щоб у нас була якась масштабна війна, це не станеться за кілька днів, вони повинні готуватися до цього за кілька днів. Найбільша зараз небезпека, те, чого ми реально боялися десь останні два тижні, це те, що вони підуть з Криму.

Слава Богу, вони там трохи заспокоїлися, з різних причин, і через це хвилюватися не треба. Тому, я думаю, що День Незалежності у нас пройде спокійно, на фронті в будь-якому випадку буде загострення, але воно не буде критичним", - переконаний волонтер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...