Новий "корінний народ Донбасу": Кремлівські куратори переселяють в ОРДО сім'ї з російської глибинки

Основна маса переселенців - вихідці з депресивних районів Росії, для яких умови в ОРДО є більш ніж прийнятними.

Росіяни охоче переселяються на окупований Донбас. Фото: соцмережі.

Що очікує окупований Донбас? Це початок великого переселення - місцевих жителів замінюють на росіян. З Нового 2018 року на тимчасово окупованій території Донецької області запрацювала не сильно афішована програма, яку курирують спецслужби РФ. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Інформаційний спротив.

У міста Донбасу почали прибувати родини вихідців з Росії. Причому перевага віддається саме сім'ям. По приїзду чоловікам пропонується проходити службу на офіцерських та інших посадах в першому або другому армійському корпусі гібридної армії РФ, а жінки йдуть працювати в «бюджетні» організації або «органи влади і управління» «ДНР».

Основна маса переселенців - вихідці з депресивних районів Росії, для яких умови в ОРДО є більш ніж прийнятними. Такими діями керівництво РФ намагається створити видимість лояльного ставлення населення окупованого Донбасу до політики, що проводиться ними в регіоні, а також діям гібридних військ РФ.
Підтримки колабораціоністами, яких з кожним днем стає все менше, вже недостатньо. Основна частина жителів тимчасово окупованих територій розчарувалася в реаліях «русского мира». Тому і прийнято рішення: заселити тимчасово окуповані території вихідцями з депресивних регіонів Росії, які в разі спроби політичного рішення по деокупації Донбасу стануть основою для підтримки рішень, які лобіює керівництво РФ. У той же час, у разі військового вирішення питання, дані громадяни будуть воювати за ті непогані умови, в яких вони опинилися.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...