Прямо на посту: У Хмельницькій області офіцер застрелив солдата

Військова прокуратура проводить слідчі дії.

Ілюстрація: ЖЖВ одній з військових частин у Хмельницькій області застрелили контрактника. Інформацію про це підтвердив військовий прокурор Хмельницького гарнізону Західного регіону України Олексій Стражник, передають Патріоти України.

"Подія має місце. Проводяться слідчі дії", - повідомив прокурор. За даними місцевих ЗМІ, солдата вбили з автомата Калашникова. За непідтвердженою інформацією, капітан зробив постріл при перезарядженні автомата. На той момент солдат перебував на посту.

"На території частини надзвичайна подія, нещасний випадок - під час чергування загинув військовослужбовець. Ми туди не допущені", - наголосив тимчасово в. о. начальника штабу військової частини А4009 Андрій Ніщ. На місце намагається пройти адвокат капітана Іван Козак.

За його словами, договір про захист з ним підписала мати військовослужбовця Церука. За фактом військова прокуратура Хмельницького гарнізону проводить слідчі дії. Після завершення роботи слідчих інформацію внесуть до ЄРДР.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...