"Ну, слава Богу, что не с кокошником!": У РФ порівняли сцену "Євробачення-2017" із кашкетом СС

Неупереджені користувачі соцмереж насправді побачили кокошник, а от російська інтерпретація реальності багато кого дуже здивувала.

Сцена Євробачення 2017. Фото: УНІАН.

У соціальних мережах кілька днів обговорюють головну сцену "Євробачення-2017", яке в травні відбудеться у Києві. У РФ головний майданчик конкурсу порівняли із кашкетом СС. Фото з'явилися в соціальних мережах, передають Патріоти України.

"Куди дивиться світова громадськість?! Які ще докази потрібні?!! # РоссіяСтранаFake", - пише користувач Twitter, коментуючи пост російського видання.

"Слава богу, а то мені кокошник привидівся", - прокоментував публікацію один із користувачів. "Хворий ватний розум побачить нацизм всюди, тільки не в себе під носом", - написав іще один із користувачів.

Зазначимо, більшість користувачів вважають, що головний майданчик "Евробачення-2017" нагадує кокошник.

А от заяви про подібність із кашкетом СС називають маячнею.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...