Обережно, небезпечний рис: Як розпізнати підробку (відео)

Підроблений китайський рис містить стільки пластику, скільки містить пластиковий пакет.

Ілюстрація:Medfond.com

Китай щорічно виробляє понад 200 тонн рису, що робить його найбільшим виробником рису в світі. Однак, згідно з недавньою доповіддю, китайський рис дуже небезпечний і зроблений з пластику! Не отруюйте себе і свою сім'ю, лікування вийде набагато дорожчим, подбайте про себе, вибирайте рис ретельно! Про це пише Україна Online, зазначають Патріоти України.

У доповіді говориться, що китайські виробники продають штучний рис з картопляного крохмалю і пластику, який в кінцевому підсумку випаровується з ароматом рису. Після подальшого вивчення цього питання було виявлено, що підроблений китайський рис містить стільки пластику, скільки містить пластиковий пакет! На щастя, рис по-різному відрізняється від реального рису, і ви можете легко визначити, який з них підробка, виконуючи ці прості поради:

Випробування ступкою і товкачкою

Подрібніть кілька зерен рису і спостерігайте - якщо рис стає дрібним білим порошком, він є органічним. Якщо він залишає жовту пляму в ступці, це пластик.

Випробування на вогнестійкість

Запаліть кілька рисових зерен і подивіться, чи згоряють вони - якщо вони це згорять, рис, який ви купили, підробка.

Тест на воду

Насипте столову ложку рису в склянку води - якщо він органічний, він повинен впасти на дно склянки.

Випробування форми

Приготуйте трохи рису у воді, потім покладіть його в пластиковий контейнер і залиште на сонці протягом декількох днів. Реальний, органічний рис повинен запліснявіти через 2 дні, а підроблений рис залишиться неушкодженим.

Якщо ви підозрюєте, що рис, який ви купили, є пластиком, спробуйте ці поради, щоб легко визначити його якість.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...