"Обстрілювали неприцільно, куди потрапить": Жителі окупованої Макіївки розповіли, звідки по них ведуть вогонь

У соцмережах пишуть, що місто обстрілювали з боку також зайнятої російськими терористами Ясинуватої.

Пожежа у Макіївці внаслідок обстрілів. Фото: Хроника.инфо.

Окуповане місто Макіївка Донецької області зазнало потужного обстрілу. Про це пишуть місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

На місто буквально обрушилися снаряди. Перші відомості про обстріл з'явилися близько години тому. Постраждали відразу кілька мікрорайонів. «Падіння були хаотичні, обстрілювали неприцільно („куди потрапить“)», — розповів очевидець. За його словами «плюсів» було більше 10.

«# Макіївка К-7, будинок 2 під'їзд», - написав один з користувачів, приклавши знімок пошкоджень в житловому будинку. «# Макіївка, м-н« Будівельник» (К-7) «В 10-й будинок потрапило, дірка в 5-му під'їзді між 5 і 6 поверхами. Багато поліції, мнс, медики», - пізніше уточнили очевидці.

Місцеві жителі повідомляють, що стріляли бойовики. «Чути залпи віддалені (схоже, з боку Ясинуватої (?)), Падіння через 5-7 сек», - повідомили макіївчани. «19.43 Макіївка. Східний. Приліт в житловий будинок вул. Героїв Сталінграда 73/40, між дахом і 3-м поверхом. Жертв начебто немає», - повідомив інший користувач.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...