Обстріли кожного дня та руїни: З'явилось свіже відео з прифронтової Мар'їнки

Центральне опалення у Мар'їнці відсутнє вже третій рік, оскільки старий газопровід був пошкоджений в результаті одного з обстрілів, а підключити новий не дають снайпери бойовиків.

Мар'їнка. Фото: соцмережі.

Українські журналісти опублікували відеосюжет про життя мирних людей в місті Мар'їнка Донецької області, який розташований поблизу лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції. Відео опубліковане на YouTube, передають Патріоти України.

Журналісти зазначають, що за два роки воєнних дій на Донбасі обстріл для жителів Мар'їнки стали звичайною справою, але останнім часом вони відбуваються кожен день. За словами місцевих жителів, через обстріли вночі вони змушені кілька разів спускатися в підвал. Центральне опалення у Мар'їнці відсутнє вже третій рік, оскільки старий газопровід був пошкоджений в результаті одного з обстрілів, а підключити новий не дають снайпери бойовиків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...