Обидва розраховують на реванш: старий і зарозумілий боксер Путіна сподівається відігратися

Рой Джонс думав, що це буде його останній та переможний виступ, але усе пішло зовсім не за його планами.

Рой Джонс. Фото: sportfm.ru.

Американський боксер Рой Джонс, який нещодавно отримав громадянство РФ, розповів про те, що збирається робити після ганебної поразки 12 грудня в Москві, коли він був нокаутований у четвертому раунді поєдинку з валлійцем Енцо Маккарінеллі. Про це новоспечений росіянин розповів у коментарі для видання СЕ, передають Патріоти України.

"Те, що трапилося 12 грудня - це дуже важлива для мене подія. Я збирався вийти на ринг востаннє, але тепер, після того, як я програв, я б хотів зробити це ще раз і закінчити кар'єру по-іншому. Але мені пропонують і багато інших цікавих проектів. Наприклад, очолити профспілку боксерів і тренерів Росії, а також роботу на телебаченні і тренувати дітей", - зазначив Рой Джонс.

Нагадаємо, що вперше у своїй тривалій і яскравій кар'єрі Джонс вийшов на ринг не тільки під американським, але і російським прапором. 10-раундовий поєдинок з британцем Енцо Маккарінеллі, згідно з планами російських промоутерів, повинен був завершитися тріумфом Джонса. Однак у підсумку, з першого раунду щось пішло не так і досвідчений Маккарінеллі, на рахунку якого майже 50 боїв, відчув, що може здолати іменитого опонента. У четвертому раунді Джонс опинився в нокдауні, проте зміг продовжити битися.

Втім, після цього бій тривав всього кілька секунд - правий боковий в район скроні вимкнув Джонса і той звалився на настил рингу. Додамо, що перемога над знаменитим боксером дала новий сплеск для кар'єри Маккарінеллі: він має намір поборотися за титул чемпіона світу у важкій вазі за лінії WBA. За його словами, фінансовий аспект - не визначальний у його вирішенні. Маккарінеллі заявив, що хоче скористатися останнім шансом і піти зі спорту на мажорній ноті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...