"Одеяло с верёвочками": У мережі наряд опальної української зірки підняли на сміх (фото)

Не усі російські фани завжди готові писати Ані Лорак виключно компліменти.

Ані Лорак. Фото: соцмережі.

Опальна українська поп-діва Ані Лорак, похвалилася своїми "найкращими" російськими шанувальниками та викликала ряд глузливих коментарів в Instagram новою фотографією в зимовому вбранні, передають Патріоти України.
На особистій сторінці в соцмережі співачка розмістила знімок на сходовому майданчику свого парадного, на якому зображена в довгому темно-зеленому плащі-пуховику. Він і нагадав підписникам артистки "ковдру з мотузочками". "Утепляемся! Как ваши дела? Как настроение?" - написала під фото артистка.

Однак у відповідь на це пішли не тільки скарги її фанів на погоду і компліменти на адресу співачки, а й ряд іронічних зауважень щодо її гардеробу. "Зачем в одеяле вышла?", "Куртка на три размеры больше", - почали критикувати в коментарях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...