Одна загибла, восьмеро поранених: На Львівщині сталася смертельна ДТП з іноземцями

Винуватцю загрожує до восьми років ув'язнення

Внаслідок ДТП одна особа загинула ще восьмеро - травмовані

23 червня, на трасі Ковель - Жовква у Львівській області сталася смертельна ДТП за участі мікроавтобуса з іноземцями.

Як повідомили в обласній поліції, біля міста Великі Мости у Сокальському районі водій Skoda Octavia, ймовірно, заснув за кермом та виїхав на смугу зустрічного руху. Водії зустрічних Toyota та Mitsubishi, щоб уникнути зіткнення, з’їхали у кювет.

Водій мікроавтобуса Volkswagen LT не встиг зреагувати та врізався в Skoda. У мікроавтобусі в момент лобового зіткнення перебувало дев’ятеро пасажирів-іноземців та водій-українець.

У результаті ДТП одна пасажирка Volkswagen померла, ще сімох госпіталізували до лікарні. Поранення також отримав водій Skoda. Водій мікроавтобуса від медичної допомоги відмовився. В Toyota та Mitsubishi постраждалих немає.

Поліція не уточнила громадянство іноземців. За даними місцевих ЗМІ, мова йде про громадян Білорусі.

Водію Skoda загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...