Одностайне рішення: Нацрада закрила "Радио Вести"

За рішення про непродовження ліцензії проголосували всі шість членів регулятора.

"Радио Вести" більше не буде? Ілюстрація: УНІАН.

Члени Нацтелерадіо одноголосно підтримали рішення не продовжувати ліцензію "Радио Вести". Нацрада з питань телебачення і радіомовлення 3 березня на засіданні проголосувала за непродовження ліцензії мовцеві на частоті 140,6 у Києві. Про це повідомляє сайт "Вести", передають Патріоти України.

"З нами граються, це очевидно. Тому забираю всі свої слова назад, пропоную перенести всі наші суперечки в судову площину і перейти до розгляду питання про продовження ліцензії сьогодні", - заявила один з членів Нацради Уляна Фещук. Пропозицію було схвалено Ольгою Герасим'юк, яка головувала замість відсутнього голови Юрія Артеменка.

"Досить гратися в ігри, ми сьогодні повинні затвердити рішення, а далі, як було правильно підмічено, перейдемо в площину судових рішень. Але думаю, товариство схвалить наше рішення, з яким ми вже тут визначилися", - заявила Герасим'юк. Зачитавши рішення Нацради, вона винесла на голосування питання "Відмовити у продовженні терміну ліцензії на мовлення в місті Києві".

За рішення про непродовження проголосували всі шість членів регулятора. Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року Нацрада з телерадіомовлення оголосила попередження радіостанції "Радіо Вести" за образливі висловлювання гостей радіо про героїв Революції гідності з використанням ненормативної лексики. 23 лютого члени Нацради одностайно підтримали рішення не продовжувати ліцензію радіо в Харкові. "Радио Вести" - українська радіостанція інформаційно-розмовного напряму, працює з березня 2014 року. Мовить у Києві, Харкові та Дніпрі. Мовлення в основному ведеться російською мовою, але є і україномовні програми.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...