"Оголення МЗС": Головна пропагандистка Путіна розбурхала мережу своїм фото для американського журналу

Пост Захарової зібрав більше 3 тисяч лайків. Однак її фотосесія припала до смаку не всім.

Марія Захарова. Фото: ria.ru.

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова знялася у відвертій фотосесії для Harper's Bazaar, чим розбурхала користувачів соціальних мереж. Одну з фотографій, зроблену в ході цієї фотосесії, Захарова опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що погодилася взяти участь у фотосесії та дати інтерв'ю у вигляді винятку. При цьому вона поставила умову, що буде зніматися тільки в одязі російських дизайнерів. Всю фотосесію, за словами Захарової, на сайті Harper's Bazaar опублікують через тиждень.

Вона також назвала ім'я фотографа, який зробив зйомку: Георгій Кардава. "Не знаю, що і як вийшло, але було цікаво", — зазначила представник МЗС РФ.

Пост Захарової зібрав більше 3 тисяч лайків. Однак її фотосесія припала до смаку не всім. "Дуже патриотичненько, фотографуватися працівникові МЗС для американського жіночого журналу ....ха!" — пишуть в коментарях до її запису.

"Поза на фотці не найкраща, тінь від дурної капелюшки робить обличчя получоловiчим і невиразним, закриваючи очі. Макіяж явно самопальний, що для фотосесії з претензією на модель взагалі нонсенс. Руки опущені і видно вени — знову деталь мужиковатiстi... Сліди на плечах і грудях від купальника, що ще раз не прикрашає і не модель жодного разу", — зазначають також у коментарях.

"Оголення МЗС", — назвав пікантний знімок російський журналіст Олексій Венедиктов у своєму Twitter. "Захарова з МЗС РФ вирішила не відставати від Меланії Трамп", — коментують фото в Twitter Мид Роисси.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...