Оголосили самогубцею: В Росії знайшли мертвим високопоставленого силовика

Дуже багато питань викликають не тільки самі обставини смерті високопосадовця, а й абсолютне мовчання засобів масової інформації.
Чи скоїв силовик самогубство насправді? Ілюстрація: соцмережі.

Заступник голови управління Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) по Дагестану Наріман Яралієв був знайдений мертвим у власному кабінеті. Імовірно, він наклав на себе руки в службовому кабінеті в ніч на 2 липня. Про смерть 48-річного Яраліева повідомив сайт Федеральної лезгинської національно-культурної автономії (ФЛНКА) з посиланням на близького родича чиновника, передають Патріоти України.

За його словами, чоловік був знайдений мертвим зі слідами численних побоїв і наскрізним пораненням голови в області скроні (імовірно, постріл був зроблений з пістолета). Як повідомляє родич покійного, дуже багато питань викликають не тільки самі обставини смерті високопосадовця, а й абсолютне мовчання засобів масової інформації.
Також родичі не можуть домогтися ніякої конкретної інформації і остаточних висновків про причини смерті Яралієва. Про сам факт смерті близької людини вони дізналися від третіх осіб, а похорон відбувся вже ввечері 2 липня.
У той же час "РИА Новости" повідомляє про те, що Яралієв, імовірно, наклав на себе руки. Факт виявлення тіла Яраліева підтвердив представник регіонального УФСІН. За його словами, за даним фактом проводиться службова перевірка.

Джерело агентства в місцевих правоохоронних органах заявило, що не виявлено жодних слідів, які свідчили про насильницький характер смерті чиновника. Зазначається, що за даними представника УФСІН, Яралієв був помічником начальника управління з мобілізаційної підготовки та цивільної оборони.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...