Окупантам знов "не пощастило": розвідка повідомила про чергові втрати росіян

Також встановлено використання російським військовим командуванням бойових дій на тимчасово окупованих територіях сходу України для набуття практичних навичок слухачами військових академій.

Новоазовськ. Фото: ednist.info.

Українська розвідка зафіксувала чергові бойові втрати особового складу частин і з’єднань 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК збройних сил Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

Один загиблий та один поранений російський військовослужбовець належали до складу розвідувально-диверсійних груп 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ). Диверсанти діяли у районах н.п. Октябрь та Комінтернове.

"Двоє поранених військовослужбовців зі складу диверсійно-розвідувальної групи 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК, які діяли у районі н.п.Станиця Луганська", - йдеться у повідомленні. Також встановлено чергові факти використання російським військовим командуванням бойових дій на тимчасово окупованих територіях сходу України для набуття практичних навичок, у т.ч. проведення бойових стрільб слухачами військових академій та курсантами вищих військових навчальних закладів. "27 квітня ц.р. до колишнього Донецького військового ліцею (вул.Купріна 1) прибула група слухачів (близько 50 офіцерів) Михайлівської військової артилерійської академії (Санкт-Петербург) ЗС РФ", - повідомляють у розвідці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...