Окупанти за допомогою соціологів виявляють невдоволених серед кримчан, - ЗМІ

Жителів півострова питають, чи проголосували би вони знову за приєднання до РФ.

Окупований Крим. Фото: linkis.com.

Жителі Криму повідомили українську кіберрозвідку «ІнформНапалм» про підозріле опитування, яке проводять «російські соціологічні служби» по телефону. Їх запитали, чи задоволені вони діяльністю представників російської влади в Криму и чи проголосували би за приєднання до РФ у випадку повторного референдуму, передають Патріоти України.

Кримчани підозрюють, що це зроблено з метою подальших репресій «інакомислячих». «У нас відбувається щось дивне. «Російські соціологічні служби» обдзвонюють знайомих і просять взяти участь в опитуванні. Запитання такого характеру: «Довіряєте ви Аксьонову й Константинову? Чи думаєте ви, що ці люди конфліктують з Федеральним центром?», - приводить текст листа в редакцію InformNapalm.

Також жителів Криму запитали, чи на їхню думку, добре теперішні керівники Криму справляються із ситуацією НС. Їм були поставлені й інші запитання, які насторожили респондентів: як вони оцінюють теперішнє життя в Криму та чи проголосували би за приєднання до РФ знову. Окрім того, у кримчан поцікавилися, до якої національності вони відносяться.

«Характер запитань промовистий. Росіяни виявляють незадоволених, зондують ґрунт для закручування гайок і проведення репресій. Не здивуюся, якщо незабаром почнуть їздити «чорні воронки» з ФСБ РФ. «Російська весна» швидко перетворюється на «чекістську зиму», - прокоментував волонтер кіберрозвідки Роман Бурко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...