Окупований Крим: Українського політв'язня Балуха після суду за апеляцією побив конвой - адвокат

За словами правозахисниці українського політв'язня, адміністрація СІЗО відмовилась надати Балуху воду на підставі того, що він оголосив голодування.

Володимир Балух. Фото:ІнформаторПісля розгляду апеляційної скарги минулого місяця незаконно засудженого в анексованому Криму українського політв’язня Володимира Балуха побив конвой. Про це повідомила сайту Крим.Реалії адвокатка Ольга Дінзе після засідання у підконтрольному Кремлю Роздольненському суді в Криму 2 квітня, зазначають Патріоти України.

Вона заявила, що збирається подавати скаргу через побиття. Крім того, за словами Дінзе, адміністрація СІЗО відмовилась надати Балуху воду на підставі того, що він оголосив голодування.

Адвокатка оцінює стан засудженого активіста як поганий, але не критичний. Російські силовики не прокоментували повідомлення про побиття Балуха.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...