Омелян інтригує скорим будівництвом "Hyperloop" в Україні

Hyperloop планує перевозити вантажі з 2019 року, а пасажирів - з 2021.

Hyperloop може з'явитися в Україні. Фото: соцмережі.

Міністерство інфраструктури анонсувало Hyperloop в Україні. Про це йдеться в Twitter відомства, передають Патріоти України.

«Тільки три слова: "Hyperloop в Україні", - наголошується в повідомленні. Вказується, що деталі в четвер, 22 лютого, повідомить міністр інфраструктури Володимир Омелян.
Розроблена Маском транспортна система Hyperloop складається зі сталевих труб, усередині яких переміщається поїзд - герметична капсула в аеродинамічній подушці. Швидкість такої капсули може перевищувати 600 кілометрів на годину.
Hyperloop планує перевозити вантажі з 2019 року, а пасажирів - з 2021 р. Для цього потрібно вирішити технічні та логістичні проблеми.
Маск розраховує, що новий вид транспорту буде використовуватися між містами, які перебувають на відстані менше 1600 км один від одного, тому що для більш тривалих подорожей краще підійдуть надзвукові літаки. Раніше експерти порахували, скільки коштуватиме будівництво Hyperloop в Україні і розрахували вартість квитка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...