"Они прощупали, они задействовали всех": Віра Савченко про фейковий лист Порошенка до Надії

Віра Савченко переконана, що адвокат Надії Савченко Марк Фейгін не міг знати про те, що лист підроблений.

Віра Савченко. Фото: argumentua.com.

Сестра ув’язненої української льотчиці Надії Савченко Віра Савченко переконана, що випадок із фейковим листом від президента України Петра Порошенка був масштабною спецоперацією Кремля, у якій було задіяно безліч людей. Про це вона заявила в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Насправді це була гарна, масштабна спецоперація, були дивні дзвінки мені і ще людям, які були на Майдані, зараз, з певних причин, ми не так активно спілкуємося, бо немає часу, але вони (Кремль, - ред.) прощупали, вони задіяли всіх", - зазначила Віра Савченко.

При цьому вона підкреслила, що якщо пікетується посольство Росії в Україні, то українці не зачіпають консулів, а Росія вдається до усіх засобів. "Якщо ми громимо їхні посольства, вони громлять наші посольства, то принаймні ми не зачіпаємо консулів, консульство в цих підводних брудних іграх, а вони це роблять. Про це вони промовчали, щоб це виглядало як безневинний такий жарт, оце підлість, це вся натура Кремля", - наголосила Віра Савченко.

Водночас Віра Савченко переконана, що адвокат Надії Савченко Марк Фейгін не міг знати про те, що лист підроблений. "Нехай багато хто говорить, що він (Фейгін, - ред.) працює на ФСБ. Він працює. Не знаю, на кого він тільки не працює. Справді, якщо слухати розмову, він людина щира. Справді, було зіграно на психологічних портретах багатьох людей, задіяли цих людей, вдало посмикали за ниточки, ні в кого не закралося сумнівів, ніхто не захотів перевіряти. Тому, не думаю, що Фейгін щось там знав і був підготовлений", - резюмувала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...