"Организовывал "народные митинги" в Крыму и на Донбассе": У Києві затримали відомого сепаратиста (фото)

Поліція відмовилася "приймати" Проценка, тепер їм займається СБУ.

У Києві затримали сепаратиста. Фото: "Фейсбук".

У Києві на вокзалі активісти затримали пособника бойовиків "ЛДНР" Івана Проценка. Про це повідомляє спільнота C14 news в Facebook, передають Патріоти України.

"Коротко о Проценко: призвал разогнать Майдан и устраивал "субботники" по уборке баррикад, писал заявления в милицию на майдановцев; помогал бойцам Беркута и ВВ, рассказывал, что Небесную сотню расстреляли сами майдановцы; организовывал "народные митинги" в Крыму, Донбассе; делал неоднократные обращения к президенту РФ ввести войска на территорию Украины; сотрудничал с лидерами сепаратистов Царевым, Жилиным, Губаревым и многими другими; занимается сбором средств на амуниции и медикаментов для сепаратистов; призвал делать хакерские атаки на правительственные сайты Украины", - йдеться у повідомленні.

Поліція відмовилася "приймати" Проценка, тепер їм займається СБУ, зазначили активісти. Про діяльність Проценка можна дізнатися з його сторінок в соцмережі, а також з бази даних проекту "Миротворець":

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...