Оргія окупантів: Кримська "Массандра" влаштувала розпродаж колекційних вин

За півроку підприємство реалізувало 7,5 тис. пляшок колекційного вина, яке було оцінено за новою методикою, на загальну суму 42,7 млн ​​рублів.

Ілюстрація:espreso.tv

Керівництво кримського винзаводу "Массандра" провело переоцінку колекційного вина і заробило близько 43 млн рублів (664,6 тис. доларів). Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства, передають Патріоти України з посиланням на Крым.Реалии.

Як сказано в повідомленні, за півроку підприємство реалізувало 7,5 тис. пляшок колекційного вина, яке було оцінено за новою методикою, на загальну суму 42,7 млн рублів.

"У цьому році нами повністю змінено підхід до роботи з колекцією. Раніше реалізовувалася дуже велика кількість колекційного вина (за 11 років - понад 550 тис. пляшок). І ми розуміємо, що таким темпом за 20 років унікальна колекція повністю була б розпродана і заповнена молодим вином, яке не має такої цінності", - стверджує генеральний директор підприємства Яніна Павленко.

За її словами, нова оцінка колекційного вина враховує стадію його життєвого циклу, перспективу подальшого зберігання, життєвий потенціал, органолептичні властивості, рік врожаю, кількість пляшок цього вина, експертну оцінку і ряд інших чинників. Це виключає продаж його за безцінь, вважають на підприємстві.

"Нова методика себе виправдала. Реалізовано близько 7,5 тис. пляшок колекційного вина. Цифра за кількістю продажів набагато нижче показників попередніх років, але за доходами - значно вище", - запевняє Павленко.

Компанія "Массандра" - найбільший виробник вина в Криму. Після анексії Криму Росією в 2014 році "влада" півострова передала "Массандру" в управління справами президента Російської Федерації.

Міністерство аграрної політики і продовольства України повідомляло про плани зберегти бренд "Массандра" і налагодити випуск вин під цією торговою маркою на материку. Також призначений в.о. гендиректора "Массандри" - екс-директор державного винзаводу "Лівадія" Генріх Мікаелян.

Печерський суд Києва за результатами розгляду клопотання прокуратури АРК дозволив затримати нинішнього директора "Массандри" Яніну Павленко.

Як повідомлялося, у вересні в Криму екс-прем'єр Італії Сільвіо Берлусконі зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним. Їх пригощали 240-річним Jerez de la Frontera (Херес-де-ла-Фронтера) з колекції "Массандри".

Прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальну провадження за фактом нанесення збитку в зв'язку з самовільним відкупорюванням даного вина.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...