Ось за це її татусь кров майданівців проливав: Дочка екс-командира київського "Беркута" демонструє в мережі, як треба жити (фотофакти)

Під час першого розгону Майдану в грудні 2013 року дівчина перебувала в Кракові, а під час найзапекліших боїв в лютому 2014 року - публікувала любовні фотографії з Мілана.
Сергій Кусюк влаштував доньці солодке життя ціною чужої крові. Фото: соцмережі.

Численні подорожі, вечірки і дорогий одяг - так виглядає Instagram дочки колишнього командира київського «Беркута» Сергія Кусюка, який 12 червня засвітився серед силовиків, що розганяють мітинг в Москві. Мирослава публікує фотографії з численних подорожей, передають Патріоти України.

Серед напрямків, які публікувала за останні два роки - Італія, Португалія, Кіпр, Азія, Німеччина. Під час першого розгону Майдану в грудні 2013 року дівчина перебувала в Кракові, а під час найзапекліших боїв в лютому 2014 року - публікувала любовні фотографії з Мілана.

Також у Мирослави багато фотографій з різних вечірок в Москві і брендового одягу. Дівчина, очевидно, насолоджується життям в російській столиці. Одну з фотографій Мирослава підписала «#MSK # ванлав» (Москва - єдина любов). Однак не забуває, що з України. Зокрема в січні поточного року вона розміщувала на своїй сторінці пісню Тіни Кароль з підписами: «чудова пісня і гордість за українських виконавців» і «proud to be Ukrainian» (горда бути українкою).

Фотографій сім'ї в своєму веб-журналі Мирослава не публікує. Однак 1 грудня, в день народження Сергія Кусюка, регулярно постить поздоровлення татові.

Даних про Мирославу в Мережі небагато. Відомо, що вона встигла закінчити Київський національний торгово-економічний університет за спеціальністю «маркетинг», а в Москві ймовірно працює в дизайнерській студії, яка займається оформленням приміщень і декоруванням для свят.





Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...