"Основним бенефіціаром блокади Донбасу є Коломойський", - нардеп

У Ігоря Коломойського на Кременчуцькому НПЗ виробляється певна кількість мазута, який для енергетики є також вчорашнім днем, але кудись продати його все одно треба.

Володимир Ар'єв. Фото: Facenews.ua.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Володимир Ар'єв заявив, що бізнесмен Ігор Коломойський зацікавлений в блокаді Донбасу, яку підтримують його прямі соратники. Про це нардеп написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Ось що він пише: "Основним бенефіціаром блокади є Коломойський, тепер я в цьому остаточно впевнений. Підтверджує реакція його прямих соратників - і пости в соцмережах, і цілком організована, а не стихійна, акція у Волинській ОДА. Нагадаю що облраду на Волині очолює прямий партнер Коломойського Ігор Палиця. Вони разом мають прямий інтерес. Зараз триває реконструкція частини ТЕЦ для заміни газу і висококалорійного антрациту і планується реконструкція ще частини електростанцій.

У Коломойського на Кременчуцькому НПЗ виробляється певна кількість мазута, який для енергетики є також вчорашнім днем, але кудись продати його все одно треба. Питання - на сотні мільйонів гривень. Тому кінцева мета блокади (щоправда, не єдина, а лише бізнесова) - змусити уряд залишити після реконструкції ТЕЦ гарантовані опції під купівлю мазута у Укртатнафти. Шкода лише простих блокадників, яких використовує олігарх і його політкоманда".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...