Особливо ризикують родичі військових: "МДБ ДНР" збирає інформацію про громадян України, які перетинають лінію розмежування

Родичам українських військових, які залишилися вірними Україні, правоохоронцям, відомим активістам, а також всім людям, яких "влада ДНР" може запідозрити в "підривній діяльності", зараз вкрай небажано з'являтися на території "республіки".
КПВВ "Гнутове". Фото: Главком.

Згідно з розпорядженням "МДБ ДНР" на пунктах в'їзду - виїзду ( "Зайцеве", "Мар'їнка", "Новотроїцьке" і "Гнутове") буде збиратися і надаватися в це відомство інформація про всіх без винятку громадян України, які в'їжджають на територію "республіки". Новину передають Патріоти України.

Йдеться і про людей, які постійно живуть на території, контрольованій "ДНР", що їздять в Україну, і про переселенців, час від часу приїжджають до родичів і для перевірки залишеного майна, і про жителів інших регіонів України, які приїжджають до родичів.

Про тотальну перевірку розповіла в соціальних мережах одна з мешканок Донецька, посилаючись на наявне у неї джерело в "МДБ ДНР". "Наскільки мені відомо, шукають якихось зв'язкових, які нібито повинні прибути в "ДНР" для відновлення роботи агентурної мережі, яку, як стверджують в "МДБ", вони майже повністю нейтралізували", - пише донеччанка Алевтина Коценко.

У своєму пості вона також попереджає: родичам українських військових, які залишилися вірними Україні, правоохоронцям, відомим активістам, а також всім людям, яких "влада ДНР" може запідозрити в "підривній діяльності", зараз вкрай небажано з'являтися на території "республіки".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...