От як приймають закони: Нардепи Ради випивають по 30 пляшок спиртного в день

За три місяці парламентарії випили 75 пляшок горілки «Nemiroff Особлива», 96 пляшок «Перваку домашнього з хроном», 120 - коньяку «Старий Кахеті».
Улюблена горілка нардепів. Фото: produktoff.com.

За останні три місяці в парламенті випили 1013 пляшок спиртного, з'їли 897 кг фруктів, 8236 кг овочів, 4348 кг м'яса, 1529 кг риби і морепродуктів, передають Патріоти України з посиланням на Insider.

Найпопулярніші спиртні напої - коньяк і горілка. За ці три місяці парламентарії випили 75 пляшок горілки «Nemiroff Особлива», 96 пляшок «Перваку домашнього з хроном», 120 коньяку «Старий Кахеті». Тобто, на день припадає не менше 30 пляшок спиртного. Однак алкоголь в парламенті споживають великими темпами, адже дані про продаж оприлюднені за три місяці, в тому числі за серпень, коли Верховна Рада не працювала в сесійному режимі. Народні депутати повернулися з відпусток до пленарних засідань в перший вівторок вересня.

Постачальником фруктів є фірма «Хімконтракт», яка в 2012 році відзначилася продажем малини для столових Держуправління справами по 672 грн. за кілограм. Алкоголь поставляють «Українська дистриб'юторська компанія», що входить до складу Global Spirit (ТМ «Хортиця») Євгена Черняка, а також «Ужгородський коньячний завод» (ТМ «Тиса»). До недавнього часу головним акціонером коньячного заводу був його директор - ужгородський бізнесмен Володимир Гісем.

Основними постачальниками м'яса є «Кременчукм'ясо» позафракційного нардепа Костянтина Жеваго і «М'ясокомбінат» Ятрань», яким керує депутат Кіровоградської облради Андрій Райкович (Народна партія). Куряче м'ясо для депутатів закуповують у компанії «Комплекс Агромарс» (ТМ «Гаврилівські курчата») нардепа - «регіонала» Євгена Сігала. Фірми постачальників інших продуктів харчування зареєстровані на невідомих громадян України або на офшорні компанії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...