Отримав запалення мозку: Із чоловіком трапилася НП через чистку вух

Пацієнту зробили комп'ютерну томографію і виявили в його мозку скупчення гною, а в слуховому проході чужорідне тіло.​

Ватна паличка відправила британця на лікарняне ліжко. Ілюстрація: соцмережі.

Британець почистив вуха ватною паличкою і заробив гнійне запалення головного мозку, інформують Патріоти України.

31-річний чоловік поскаржився терапевту на сильний біль в лівому вусі. Пацієнт зізнався, що страждає від болю вже десять днів, також у нього почалися мігрені, нудота і блювота. Терапевт прописав йому антибіотик від вушної інфекції, пише Global News.

Таблетки не допомогли, у чоловіка трапився напад, і його доставили в лікарню. Там пацієнт повідомив лікарям, що за кілька днів до госпіталізації важко згадував імена і почувався дезорієнтованим. Британець додав, що останні п'ять років погано чув лівим вухом.

Пацієнту зробили комп'ютерну томографію і виявили в його мозку скупчення гною, а в слуховому проході чужорідне тіло. Чоловіку діагностували некротичний зовнішній отит і субдуральний абсцес. Лікарі ухвалили рішення зробити операцію. Під час процедури лікарі виявили, що причиною болю став шматочок вати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...