Оце так: Свій перший авіаносець китайці назвали вульгарним російським словом (фото)

Однак натяку на президента РФ Володимира Путіна в цьому немає.

   Перший китайський авіаносець власного виробництва. Фото: popmech.ru

Жителі Китаю під час голосування за назву першого авіаносця майже одностайно віддали перевагу слову 皮皮虾, що звучить як «піпі ся», повідомляють Патріоти України з посиланням на popmech.ru.

Відзначається, що так у Китаї називають рака-богомола - морську істоту із цікавим зовнішнім виглядом. При цьому рак-богомол є хижаком, який може одним ударом відірвати клешню крабу.

 Рак-богомол. Фото: popmech.ru

Нагадаємо, 26 квітня Китай запустив авіаносець на суднобудівній верфі в Даляні на північному сході країни. Він став другим у флоті країни і першим, який був розроблений і побудований у Китаї.

Тим часом, охолоджувати запал Пхеньяна попрямував найбільший японський військовий корабель.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...