Палав ядерний могильник: Стали відомі подробиці масштабної пожежі в Донецьку (відео)

Імовірно, причиною спалаху стало займання трави.

Скріншот

У Донецьку в районі Донецького заводу гумово-хімічних виробів сталася пожежа. Імовірно, причиною спалаху стало займання трави. Про це повідомляють користувачі соціальних мереж, передають Патріоти України.

Також вони висловили припущення, що на заводі можуть горіти склади із залишками окфола та гексогену.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Територія підприємства була оточена «МНС ДНР». При цьому на даний момент так звана місцева влада про причини пожежі і що там горіло не повідомляє. Відзначається, що ДЗГХВ був режимним підприємством з утилізації боєприпасів.

Також на його території знаходиться ядерний могильник. На підприємстві після 2014 неодноразово відбувалися вибухи. Окфол і гексоген є одними з найбільш потужних вибухових речовин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...