Паралельно поліції: Адвокат Ноздровської розповів про своє розслідування її вбивства

Віталій Мацелюх зізнався, що він не задоволений результатами роботи київської поліції.

Приватні детективи розслідуватимуть вбивство правозахисниці і передаватимуть інформацію до поліції. Про це у ефірі Еспресо.TV розказав адвокат вбитої Віталій Мацелюх, передають Патріоти України.

За його словами, досвід його практики показує, що правоохоронним органам не можна довіряти на 100%. "Ми не можемо їм довіритись і ініціювали своє розслідування разом з детективами компанії "Шериф". Ми будемо проводити його паралельно і, можливо, в якійсь мірі допомагатимемо слідчим органам. Ми хочемо довести цю справу до кінця і дізнатися, хто ж все ж таки це зробив", - прокоментував таке рішення адвокат.

Адвокат поки відмовився детально коментувати раніше оприлюднену інформацію про те, що за висновками приватних детективів вбивство здійснили не родичі Росошанського. Тим часом Мацелюх зазначив, що правоохоронці опитують свідків та проводять слідчі експертизи, але він не задоволений результатами роботи київської поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...