Паралімпіада-2016: У шостий день змагань Україна завоювала 11 нагород

Усього в активі України є вже 72 нагороди.

Ілюстрація: ЖЖ

Всього за шостий день Паралімпіади українські спортсмени завоювали – 5 золотих, 2 срібні та 4 бронзові медалі, повідомляють Патріоти України.

Всього в України є вже 72 нагороди – 27 золотих, 21 срібна та 24 бронзових. Такий результат дозволяє українцям впевнено утримувати третю позицію в Ріо за кількістю золотих нагород і за загальною кількістю медалей.

Попереду лише Китай (63 золоті, 51 срібна, 33 бронзові медалі) та Великобританія (34 золотих, 18 срібних, 22 бронзові медалі).

Останню золоту медаль у шостий день Паралімпіади для України отримала Оксана Зубковська. Нагороду вона завоювала в легкої атлетики у стрибках у довжину. Зубковська є лідером світового та паралімпійського руху в цьому вигляді – її рекорд Паралімпійських ігор-2012 ще ніхто не побив.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...