"Париж вже не Париж": Дочку Пєскова жорстко розкритикували у соцмережі через расистське висловлювання

Ліза Пєскова презирливо відгукнулася про французів арабського і африканського походження, однак навіть співвітчизники її не особливо підтримали.

Ліза Пєскова. Фото: Комсомольская правда.

Расистське висловлювання Єлизавети Пєскової - дочки Дмитра Пєскова, прес-секретаря Путіна, - обурило користувачів російського сегменту соцмереж. Образливий запис з'явився в Instagram Єлизавети Пєскової, передають Патріоти України.

Єлизавета, яка живе в Парижі разом з братами і матір'ю (другою дружиною Дмитра Пєскова) і вчиться в Паризькій школі бізнесу, презирливо відгукнулася про французів арабського і африканського походження, зазначивши, що згодна зі словами Дональда Трампа: "Париж вже не Париж".

"Paris is no longer Paris" сказал Трамп, и, несмотря на свою любовь к этому прекрасному городу, все чаще я готова с ним согласиться. Кидалово ждёт на каждом шагу: никогда не меняйте деньги на Елисейских полях - милые люди из арабских и африканских стран в обменниках, долго рассказывая вам о своей трудной жизни, посчитают обмен по такому курсу, что в 14 градусов тепла (в феврале) мороз по коже пробежит; во время прогулки к Лувру к вам подойдёт любезный уроженец южных стран с "золотым" кольцом, которое вы якобы обронили, и он готов его вернуть, естественно, за вознаграждение! Если вам нужно пройти в какое-нибудь заведение, вас непременно обыщут, но женщину, завёрнутую с ног до головы, включая лицо, пропустят с заискивающим "Bonjour madame!" Я ни в коем случае не расист, но сейчас я согласна с Вами, mister President!", - написала дівчина.

Її запис отримав понад 900 лайків, проте деякі коментатори досить жорстко пройшлися по особистості автора. Єлизаветі радили повертатися "додому в Рашку", а один з користувачів припустив, що дівчина не повертається, тому що "мачуха боляче щипає" (нагадаємо, що в 2015 році Дмитро Пєсков одружився з олімпійською чемпіонкою з фігурного катання Тетяною Навкою).

Один з лідерів російської опозиції Олексій Навальний відреагував у своєму мікроблозі в Twitter на висловлювання Єлизавети Пєскової. "Дочка Пескова, живущая в Париже, ругает мигрантов. А правительство её папы в этот момент пускает в РФ 200 тыс. ранее высланных таджиков", - обурився Навальний, відомий своїми націоналістичними поглядами.

Автор мікроблога "Мід Роіссі" в Twitter іронічно відреагував на одну конкретну деталь, згадану в запису Пєскової: "Какая же глупенькая у Пескова дочка! "Фокус с кольцом" над автором этого твиттера пытались проделать в Москве ещё в 2003 году".

Коментуючи цей твіт, користувачі обурювалися тим, що золота молодь критикує Європу, при цьому і не думаючи повертатися додому в Росію:

Коментатори також знущалися над невідповідністю між іміджем Пєскової як "європейської студентки" і її позбавленою смаку манерою одягатися, а також підкреслювали, що дочка олігарха, навіть якщо живе в Європі, не стає від цього більш освіченою і демократично налаштованою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...