"Перехожі не звертали уваги": У Києві в лікарню доставили військового у критичному стані

Перед тим, як хтось залишив його непритомного на лавці, хлопця пограбували.

Військовий через байдужість киян потрапив у лікарню в важкому стані. Фото: Обозреватель.

У мережі розшукують родичів воїна ЗСУ, якого знайшли в Києві на лавочці перехожі. Про це йдеться в повідомленні на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook, передають Патріоти України.

"У дворі будинку на вул. Мілютенка 7-а, на лавочку хтось дбайливо поклав хлопця... Він не був п'яний! Хлопець був у військовій формі, але всі нашивки на куртці були обірвані. На внутрішній кофті була нашивка "Збройні Сили України", і погон капітана... так само на внутрішній кишені кофти було написано ручкою його прізвище Шарабан... Більше жодних нашивок не було... Також схоже, що його обчистили, оскільки не було у нього при собі нічого (ані телефону, ані гаманця, ані ключів)", - йдеться в повідомленні.

Військового доставили до лікарні в критичному стані. "Він був без свідомості і вже в комі, але ще дихав сам... У нього були фіолетові руки, які неможливо було скласти в кулак, він пролежав на цій клятій лавці щонайменше 2 години! І ніхто з перехожих (а їх там досить ходить) не зателефонував 103... Ніхто", - йдеться в повідомленні.

Зараз хлопець перебуває в реанімації в дуже тяжкому стані в комі, на апараті штучної вентиляції легенів. При тому, що він не був п'яний, і крім зламаного носа видимих пошкоджень у нього не було, стан дуже тяжкий. "Я хочу знайти його рідних, можливо, потрібна якась допомога!" - звернувся автор повідомлення. У мережі відгукнулися на прохання, зробивши більше тисячі репостів запису.

Пізніше з'явилася інформація про те, що родичів військового нібито знайшли.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...