"Перемога будь-якою ціною!": Тренування чи катування? (фото)

Як у Китаї тренують майбутніх чемпіонів. Один з девізів школи: "Головна місія в житті - здобути золото".

  Біль - ніщо, якщо є надія стати чемпіоном?

Спортивна гімназія в м. Наньнін, що в Китаї, - одна з багатьох найбільш безжальних тренувальних таборів у країні. Тут діти, яким лише виповнилося п’ять років, терплять довготривалі тренування на бруссях, кільцях, і килимках, щоб у майбутньому посміхнутися на олімпійському п'єдесталі. Про це пише The Daily Mail, інформують Патріоти України.

У тутешніх малюків – перекошені від болю обличчя і сльози на очах, бо тренери не жаліють тих, хто має стати чемпіоном.

Вони стають на ноги п’ятирічним дітям, змушують надовго завмирати у незручній позі-розтяжці чи висіти на шведській стінці.

Малюки, попри ніжний вік, косички-хвостики і кольорові "мультяшні" купальники витримують такі ж важкі і виснажливі тренування, як і дорослі спортсмени.

Батьки на це не зважають – в гімназію Наньнін відправляють десятки дітей, щоб з них витренували олімпійських чемпіонів.

Так загартовують майбутніх олімпійців

Незважаючи на те, що методи тутешнього навчання виглядають вкрай жорстокими в очах Заходу, власне вони й пояснюють, чому атлети Китаю в Лондоні так чудово плавають, пірнають, піднімають і впевнено йдуть до перемоги.

Тренування на плитці - не проблема, коли є "мета"

У гімназії усі сльози, страждання і біль пояснюються одним великим плакатом на стіні.

Головна місія в житті - здобути золото

"Золото!" – нагадує плакат, якщо раптом малюки за болем забувають, навіщо вони тут.

Виснажливе тренування завершене. Дітлахи чекають на батьків, які заберуть їх додому

Китайських дітлахів змалечку вчать: головна їхня місія в житті – перемогти американців та інших і опинитися на вершині подіуму.

Місія виконана: Міс Є позує з золотою медаллю на подіумі. За її словами, її "результати приходять від важкої роботи і професійної підготовки"

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...