Перемир'я під загрозою: В "ЛНР" волають про "українських міжнародних терористів", і обіцяють помститися за смерть Дрьомова

Терористи і їхні російські куратори, що прибрали непокірного і надто балакучого Дрьомова, роблять все, щоб списати вбивтво "отамана" на українських силовиків або партизан.

"Міністр держбезпеки ЛНР" Леонід Пасєчник. Фото:lnr.today

Сьогоднішнє знищення так званого "командира шостого окремого мотострілецького козачого полку (омсп) "Народної міліції ЛНР" Павла Дрьомова, який був кісткою в горлі ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького (який, швидше за все, і прибрав непокірного "отамана", як раніше Мозгового), окупанти намагаються спихнути на Україну. І використовувати як привід для зриву перемир'я і початку повномасштабних військових дій. Про це пише DonbassUA, інформують Патріоти України.

"Даний факт може свідчити про те, що Україна переходить в своїй протидії нашій молодій республіці до категорії, коли використовуються методи міжнародного тероризму. Однозначно - це дуже серйозний удар в спину нашої молодої республіки.

У світлі даних подій підрозділами МГБ проводяться заходи щодо пошуку вбивць. Будуть задіяні всі сили нашого міністерства," - заявив сьогодні на брифінгу так званий "міністр державної безпеки ЛНР" Леонід Пасєчник.

"Проводити заходи ми будемо по всій території нашої республіки. Вже вироблені комплекси заходів, складено плани неухильного дотримання комендантської години. Так як ми бачимо активізацію диверсійних груп противника на нашій території, необхідно однозначно і терміново вживати превентивних заходів. Вороги однозначно будуть покарані. Ми будемо вживати адекватних заходів".

Ще одна місцева "шишка", так званий "начальник штабу Корпусу Народної міліції ЛНР" Ігор Ященко видав наступне: "Вороги, які скоїли це підле вбивство, не довго залишатимуться безкарними, ми вже йдемо по їх сліду. Ми знайдемо їх і покараємо за законами бойового братерства. Це наш борг перед Дрьомовим і його товаришами по зброї".

Як бачимо, ЛНРівци і їхні російські куратори, що прибрали непокірного і надто балакучого Дрьомова, роблять все, щоб списати це на українських силовиків або партизан. Так зручно. Відразу - двох зайців. І Дрьомова - в труну, і перемир'я - туди ж.

За останніми даними, автомобіль, в якому знаходився Дрьомов, був підірваний о 14.20 (за Києвом) у Первомайську при під'їзді до автозаправної станції. Жертвою теракту також став водій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...