"Переплутав губи Рейгана з губами Буша": Мережу насмішила кричуща помилка президента РФ (відео)

Володимир Путін помилився з ім'ям і назвав Рональда Рейгана, тоді як озвучена ним цитата належала Джорджу Бушу-старшому.

Путін помилився. Фото: politolog.net.

Володимира Путіна спіймали на "ляпі" - він процитував президента США, але помилився з ім'ям і назвав Рональда Рейгана, тоді як цитата належала Джорджу Бушу-старшому. Відповідне відео з поясненням з'явилося на сторінці пабліка "Meduza" в Facebook, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання про причетність Росії до впливу на результати виборів в США, глава Кремля запропонував прочитати відповідь по губах. "Читайте по губах - NO", - сказав Путін на форумі "Арктика - територія діалогу".

За його словами, це цитата президента США Рональда Рейгана, який таким чином відповів американцям на питання, чи збирається він вводити нові податки. Однак насправді цю оригінальну форму відповіді придумав і використовував Джордж Буш-старший. "Читайте по губах - ніяких нових податків. No", - сказав він. Відео включає і хроніку цього моменту.

"Oops! Володимир Путін переплутав губи Рейгана з губами Буша", - прокоментували автори пабліка. Пост отримав більше 150 лайків, а саме відео - більше 16 тис. переглядів. Коментатори жартували з приводу здатності Путіна плутатися у власній брехні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...