"Під обстрілом повзла без каски за пораненим": У мережі впізнали героїчну дівчину з Майдану (фото)

Користувачі соцмереж вирішили, що несправедливо, коли хтось скористувався у власних цілях участю у Революції Гідності, а подвиг невідомих сміливців залишається без нагороди чи принаймні подяки.

Смілива медсестра Марія на Майдані. Фото: соцмережі.

У соцмережах впізнали дівчину, яка героїчно витягувала поранених з-під куль снайперів на Інститутській.
Нагадаємо, це фото вже більше місяця ходить "Фейсбуком", людей закликали допомогти знайти дівчину, яка без жодної захисної амуніції витягувала поранених на вул. Інститутській. Новину передають Патріоти України.

«Ось «Найсміливіша жінка планети», та, котра на відео з обстрілу повзла без каски за пораненим! І їх, таких, там було багато. І про них ніхто ніде не пише, і нічого їм не вручає. Ну що ж можем додати - знайшли. Вона медсестра, працює в Буській ЦРЛ. м.Буськ, Львівська обл. Звати ії Матвіїв Марія Анатоліївна ( Цьох). Честь і слава цій жінці!», - написала Вікторія Павлюк з Чернівців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...