"Під загрозою звільнення": Бюджетників окупованого Донбасу примусово зганяють на військові збори

Серед залучених до зборів осіб проводять активну агітаційну роботу щодо подальшої підготовки за конкретними військовими спеціальностями на території Росії.

"Військові збори" в "ДНР". Фото: РБК.

Російське окупаційне командування шукає додаткові ресурси для комплектування особовим складом з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО та формування мобілізаційного резерву. Про це повідомили у Головному управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Так, військовозобов’язаних працівників "бюджетних установ "Л/ДНР" у примусовому порядку залучають до військових зборів. У разі відмови – бойовики карають у вигляді дисциплінарного стягнення або звільнення. Окрім того, за даними розвідки, серед залучених до зборів осіб проводять активну агітаційну роботу щодо подальшої підготовки за конкретними військовими спеціальностями на території Росії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...