"Підроблений Макдоналдс в Донецьку відкрився": Клієнти ДонМака вже скаржаться на якість обслуговування (фото)

Фастфуд «ДонМак» сьогодні розпочав роботу в окупованому Донецьку в районі автовокзалу Південний.

Відкриття ДонМака. Фото: соцмережі.

Жителі Донецька залишилися незадоволеними роботою нового фастфуда «ДонМак», який відкрився на місці колишнього кафе швидкого харчування McDonalds. Зокрема, скаржаться на повільне обслуговування та страшенну спеку біля кас. Одна з клієнток навіть зомліла, стоячи в черзі. Таку новину передають Патріоти України з посиланням на повідомлення донеччан у соціальних мережах.

Як відомо, фастфуд «ДонМак» розпочав роботу в окупованому Донецьку в районі автовокзалу Південний. Проте по якості сервісу даний заклад не може дорівнятися до свого попередника – «старенького доброго» McDonalds.

«Дівчинка 17 років втратила свідомість в черзі перед ДонМак - спека!», «працює 5 кас в ДонМак обслуговування ПОВІЛЬНЕ! чекаю замовлення 54 хв», - пишуть у соціальних мережах невдоволені клієнти закладу.

Також фото донецької пародії на McDonald'sопублікував на своїй сторінці в Twitter користувач Той самий Мартін. "Підроблений Макдоналдс в Донецьку відкрився", - підписав фото користувач.

Раніше, ще тільки готуючи заклад до нового образу, власники віджатої ресторації запевняли, що вже скоро жителі Донецька зможуть купити в «ДонМак» подвійний чізбургер, проте зараз у фастфуді багато страв мають русифіковані назви.

Нещодавно прихильник самопроголошеної «ДНР», житель Харкова Костянтин Долгов виклав у соцмережі відео з «аналога McDonalds». «Кола зроблена за радянським Гостом... Хто застав Радянський Союз, пам'ятає, що завод в Новоросійську робив «Пепсі-колу» краще, ніж на Заході, смачніше, з натуральних інгредієнтів», - прокоментував свій візит у «ДонМак» Долгов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...